Καποδιστρίου 185, 18543 - Μοσχάτο Αττικής | +30 210 9406494 | info@hbsa.gr

eso_banner_new.jpg

Η Εταιρεία

Η Hellenic Biostream Supplies AE (HBSA AE) είναι εταιρεία εισαγωγής, διαχείρισης, αποθήκευσης & διανομής μιας ευρείας γκάμας Νοσοκομειακών & Φαρμακευτικών προιόντων.
 
Η εταιρία διαχειρίζεται προϊόντα διεθνώς αναγνωρισμένων κατασκευαστών και καλύπτει τις προμηθευτικές ανάγκες Χονδρεμποριου, Φαρμακαποθηκων, Δημόσιων & Ιδιωτικών Νοσοκομείων, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου.
 
Η Εταιρεία διαθέτει συστήματα τελευταίας τεχνολογίας για την παραγγελειοληψία, παρακολούθηση αποθεμάτων και λήξης προϊόντων, ιχνηλάτηση προϊόντων, bar coding systems, και επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους, όπου πληρούνται όλοι οι κανόνες και προϋποθέσεις με πιστοποιήσεις, για την ασφαλή αποθήκευση και συντήρηση των υπό διανομή προϊόντων.

Η εταιρεία διαθέτει στόλο επαγγελματικών φορτηγών και δίκυκλων, που καλύπτουν καθημερινά τις ανάγκες των πελατών της σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Αττικής.
Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, με απόλυτη εξειδίκευση στο αντικείμενο, έχει πάντα άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση σε κάθε ανάγκη των πελατών μας και ο κύριος στόχος μας είναι η εξασφάλιση υψηλής ποιότητας υπηρεσιών logistics προς όλους τους πελάτες μας.

Η συνέπεια, ο επαγγελματισμός, η συμμόρφωση σε όλους τους κανόνες που επιβάλλει η Δημόσια & Ιδιωτικη Υγεία και η ευαισθησία στο Χώρο που δραστηριοποιείται, κάνουν την Hellenic Biostream Supplies, τον ιδανικό συνεργάτη στις Υπηρεσίες Logistics.